Γάλα: Πώς αλλιώς να το χρησιμοποιήσετε στο σπίτι! Ποια οικογένεια δεν έχει έστω λίγο γάλα καθημερινά στο ψυγείο; Πόσοι, όμως, γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλοί περισσότεροι τρόποι για να το χρησιμοποιήσετε -πέρα από την διατροφή. Οι εναλλακτικές χρήσεις του γάλακτος, όπως για παράδειγμα στην ομορφιά και στο καθάρισμα του σπιτιού, αποδεικνύονται ιδιαίτερα πολύτιμες, ειδικά όταν τα μαγαζιά είναι κλειστά!Ανακουφίζει από τα εγκαύματα

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το γάλα μπορεί να ανακουφίσει σε μεγάλο βαθμό από τα εγκαύματα. Αυτό που πολύ απλά μπορείτε να κάνετε είναι να βουτήξετε ένα βαμβάκι σε μια μικρή ποσότητα γάλα και να το τοποθετήσετε πάνω στο έγκαυμα. Θα δροσίσει και θα μαλακώσει κατευθείαν το πονεμένο σημείο.
Γυαλίζει τα δερμάτινα παπούτσια

Ίσως η πιο απρόβλεπτη ιδιότητα του γάλακτος είναι ότι μπορεί να γυαλίζει δερμάτινα παπούτσια. Βουτήξτε απλά μια πετσέτα σε ένα μικρό μπολ με γάλα και γυαλίστε κανονικά τα παπούτσια σας. Πολύ γρήγορα το γάλα θα τα κάνει να μοιάζουν με καινούργια!
Μαλακώνει τον λαιμό από το κάψιμο
Σας ενοχλεί ο λαιμός επειδή φάγατε πολύ καυτερό φαγητό; Το γάλα μπορεί να γίνει η θεραπεία σας! Απλά πιείτε μονορούφι ένα ποτήρι γάλα και θα δείτε το κάψιμο να εξαφανίζεται σε χρόνο ρεκόρ!
Αφαιρεί βρωμιές από τα χέρια

Αν θέλετε να αφαιρέσετε… βρωμιές από τα χέρια, σε περίπτωση που βάφατε το σπίτι ή περάσατε αρκετή ώρα απασχολούμενοι με την κηπουρική, τότε υπάρχει ένα πολύ απλό μυστικό: Κόψτε ένα λεμόνι στα δύο και βουτήξτε το ένα κομμάτι μέσα σε ένα μπολ από γάλα. Χρησιμοποιείστε έπειτα το λεμόνι για να τρίψετε και να βγάλετε τους λεκέδες από πάνω σας. Βάλτε κι άλλο γάλα αν χρειαστεί.
Κάνει τα ασημικά να αστράφτουν

Αν θέλετε να κάνετε τα ασημικά σας να αστράφτουν, δοκιμάστε την παρακάτω μέθοδο. Γεμίστε ένα μεγάλο μπολ με γάλα και αφήστε τα ασημικά σας μέσα εκεί, να «μουλιάσουν» για μισή ώρα. Στην συνέχεια πλύντε με νερό και σαπούνι και σκουπίστε τα σχολαστικά. Θα τα δείτε να γυαλίζουν.
Ενυδατώνει το δέρμα στο μπάνιο
Το γάλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και την ώρα του μπάνιου… Αν επιθυμείτε να έχετε ένα απίστευτα απαλό δέρμα, δοκιμάστε το εξής κόλπο. Την ώρα που θα είστε μέσα στην μπανιέρα, προσθέστε μισό φλιτζάνι γάλα μέσα στο νερό. Όταν βγείτε από το μπάνιο, θα νιώθετε άλλος άνθρωπος!

Πηγή: raininghotcoupons.com

«Καταφανέστατη! αρπαχτή…Σε μια χειμαζόμενη κατά τ` άλλα Ελλάδα«(Βιωματική καταγραφή).-ΝΕΟ ΑΡΘΡΟ-.000028.jpg..`Oπωs κάθε μέσοs έλληναs,έτσι κι` εγώ αποφάσισα,να αλλάξω όπωs λέμε εικόνεs και παραστάσειs,και ξεχνώνταs για λίγο τα προβλήματα τηs καθημερινότηταs, κατευθύνθηκα στο διπλανό νομό και πρόs τα βόρεια.Περνώνταs έτσι τιs άγιεs μέρεs τηs ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ Του Δεκαπεντάυγουστου.Σε ένα πολλύ όμορφο και γραφικό μέροs.-`Oνταs παραδοσιακόs οικισμόs…-Kαι με το προσωνύμιο που του δόθηκε,το 1934,απο τον «πάλαι ποτέ«Ελευθέριο Βενιζέλο.`Mπαλκόνι` του πυλίου.Το πρωί έκανα τη βόλτα μου,πίνονταs τον καφέ μου,και ατενίζονταs τον Παγασιτικό και την πόλη του Βόλου,`στρωμένη` στα πόδια σου!Το βράδυ μετά τον καφέ κάποιεs φορέs και για φαγητό.Και με τα λιγοστά χρήματα,που ο καθέναs μαs έχει …,Προσπαθώνταs να τα `κουμαντάρουμε`!.`Οσο γίνεται΄! καλλύτερα.ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ,ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ! ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ!ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΙΨΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ!ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΥΨΗΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ…ΚΑΙ ΜΕ «ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ«!ΚΟΥΒΕΡ,ΣΤΟ ΣΥΜΠΟΣΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΧΡΕΩΜΕΝΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ!ΚΑΙ…


ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΟΥ(ΚΟΥΒΕΡ)ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕURO!!!IMG

Advertisements